NOT A FAREWELL
Üzenő

 
VÁLASZ
ÚJ TOPIC

 Helyszínleírás, Lovagok tere

Dátum: Jun 16 2016, 11:52 AM

Mesélő

105
válasz

Új játék indítása Jelenlegi körök

ÖSSZEFOGLALÓ

AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN találod mindazt, amely általánosan jellemzi a környék hangulatát, adottságait. Ezen belül mindenki alkotói szabadságot élvez!

lovagok tere

A Lovagok tere Lorin legtágasabb tere, amely közvetlen a városházával szemben található. Nevét a XVIII. század végén kapta, amikor névadó szobrai a mai helyükre kerültek. A szoborcsoport két részre osztható: a tér közepén és annak szélein található művek. A centrumában egy nagyobb, Földet jelképező gömb áll, melyet hat figura vesz körbe: a Háború, a Béke, a Tudás, a Bölcsesség, a Dicsőség és az Igazság allegorikus szobra.
A maradék kilenc alak valós személyeket ábrázol, akik közvetve vagy közvetlenül jelentős szerepet játszottak Lorin történelmében. Mindegyik előtt található egy tábla, mely az adott személy nevét és rövid ismertetőjét tartalmazza, de ezen feliratok ma már nehezen olvashatóak, hiszen megkoptak az idő vasfoga alatt.
A térről bármilyen irányba el tudunk indulni, ugyanis többféle utca is nyílik innen, melyeket a teret körbeölelő út köt össze. A hely mégis autózajtól mentes, hiszen a téret épületek is szegélyezik, amik felfogják a zavaró hangokat. Ettől függetlenül egyáltalán nem mondható a hely csendesnek, hiszen itt mindig történik valami, szinte sosem látni üresen. Éjjel hangulatos fények teszik élettel telivé Lorin főterét, kihangsúlyozva a város "lovagjait".

Részletek

NÉHÁNY PÉLDA arra, hogy milyen jellegzetes pontokat találhatsz meg a helyszínen belül - avagy inspiráció, hogy egy-egy kör során hová viheted a karaktereid.

 • VÁROSHÁZA
  Lorin szíve, egyben a tér központi épülete is. Magasba tornyosuló, jellegzetes üvegkupolás létesítmény, amely otthont ad a város jelentős politikai és gazdasági ügyeinek is. Oszlopos előtér mögé rejtett bejáratához széles lépcsők vezetnek fel. Az itteni szervek zavartalan működéséért a környéket éjjel-nappal működő testőrség őrzi.

 • EGYÉB
  Csendes kis éttermek, kávézók, fagylaltozó és cukrászda.


  VÁLASZ
  ÚJ TOPIC


   


   

  A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

  © Arcana Bellum, 2017