NOT A FAREWELL
Üzenő

 
VÁLASZ
ÚJ TOPIC

 Helyszínleírás, a belváros utcái

Dátum: Oct 7 2016, 05:02 PM

Mesélő

105
válasz

Új játékot kezdek itt! Megnézem a jelenlegi köröket.

ÖSSZEFOGLALÓ

AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN találod mindazt, amely általánosan jellemzi a környék hangulatát, adottságait. Ezen belül mindenki alkotói szabadságot élvez!

belváros
A belvárosban körutak és utcák tarka variációival találkozhatunk, amerre csak járunk: A városközpont vonzáskörzetében szépen ápolt, ültetett fák és virágágyások sorával követett betonösvényeken lehet közlekedni, azonban attól eltávolodva már forgalomtól megviselt, kevésbé gondozott részekre tévedhet az arra járó.

A legtöbb utca ugyan megüti az elfogadható színvonalat, mégis néhány közülük erősen leharcolt hatást kelt. Minél mélyebbre haladunk a betondzsungelben, annál kevésbé ritka látvány a kéregető hajléktalan, városi rengetegben eltévedt turista, és az erőszakos adománygyűjtő. Az utak kisebb elágazásai sok helyen találkoznak a sikátorok utcáival, így viszonylag egyszerű köztük az átjárás. Itt található a kocsmák és szórakozóhelyek többsége, ezért péntekenként ellepi a városrészt a gyakran ittas, bulizó fiatalság.

Részletek

NÉHÁNY PÉLDA arra, hogy milyen jellegzetes pontokat találhatsz meg a helyszínen belül - avagy inspiráció, hogy egy-egy kör során hová viheted a karaktereid.

Hamarosan.


VÁLASZ
ÚJ TOPIC


 


 

A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

© Arcana Bellum, 2017