NOT A FAREWELL
Üzenő

 
VÁLASZ
ÚJ TOPIC

 Helyszínleírás, Androméda

Dátum: Sep 14 2016, 11:16 PM

Mesélő

105
válasz

ÖSSZEFOGLALÓ

AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN találod mindazt, amely általánosan jellemzi a környék hangulatát, adottságait. Ezen belül mindenki alkotói szabadságot élvez!

androméda

A helybéliek már jól ismerhetik a nevét. Elterjedt híre, hogy rengeteg probléma akad itt alkohol- és drogfogyasztás miatt, így nem egyszer kellett kihívni ide mentőt vagy épp a rendőrséget, rosszabb esetekben mindkettőt. Ennek ellenére a fiatalok között népszerű, vannak akik minden hétvégéjüket itt töltik. Habár az elővigyázatosság kedvéért gyakoribbak a néhány fős csapatok, mint a külön érkezők.
A zajszint elég magas, a dübörgő, nehezen túlkiabálható zene és a rengeteg ember miatt. Népszerűségét a felkapott számok, az olcsó alkohol és a jó bulik adják. Aki itt kívánja kipihenni a hetet, általában jól szórakozik és egy remek élményként írhatja le az éjszakáját. Emellett könnyű ideiglenes partnerekre bukkanni.
Ugyan a hely korhatáros, sok, a törvény szerint még gyerekkorú is bejut, hiszen az őrök nem szentelnek elég figyelmet a beengedett illető születési idejére. Inkább az általános biztonságra igyekeznek ügyelni, így elég sok alak elkerüli a figyelmüket..


VÁLASZ
ÚJ TOPIC


 


 

A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

© Arcana Bellum, 2017