NOT A FAREWELL
Üzenő

 
VÁLASZ
ÚJ TOPIC

 Helyszínleírás, Könyvtár

Dátum: Sep 8 2016, 01:07 PM

Mesélő

105
válasz

Új játékot kezdek itt! Megnézem a jelenlegi köröket.

ÖSSZEFOGLALÓ

AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN találod mindazt, amely általánosan jellemzi a környék hangulatát, adottságait. Ezen belül mindenki alkotói szabadságot élvez!

városi főkönyvtár
A város könyvtára igen híres arról, hogy rengeteg régi olvasmány , újság, folyóirat, de még néhány ősnyomtatvány is megtalálható. A sok felhalmozott irat főként az időnek köszönhető, hiszen ez a hely a város megalapítása után néhány évvel már megépült, azóta pedig csak is gyarapodott a gyűjtemény.

A hely különlegességét nem csak hatalmas kínálat adja, hanem maga az épület is, ahol mindez megtalálható. Öt emeletnyi papírba zárt tudás várja az ide látogatókat, akár olvasni, kutatni, vagy kikölcsönözni jönnek. Remek hely kutatások végzéséhez, hiszen korszerűsítve van, így számítógépek, internet is rendelkezésre állnak. Az információ tárháza mindenki előtt nyitva áll, bárki használhatja.

Részletek

NÉHÁNY PÉLDA arra, hogy milyen jellegzetes pontokat találhatsz meg a helyszínen belül - avagy inspiráció, hogy egy-egy kör során hová viheted a karaktereid.

OLVASÓTERMEK
A látogatókat szabályos olvasmányhegyek várják, ugyanis a könyvtárban többszintes, polcokkal tömött, szinte már labirintushoz hasonlítható olvasóterem rendszer működik, ahol bárki tud kedvére válogatni. Gyakran láthatunk itt tanuló egyetemistákat, békésen olvasó idősebbeket - a helyiségekben pedig kivétel nélkül csend és nyugalom uralkodik.

EGYÉB
Kávézó, Könyvesbolt, Kölcsönzők, morcos könyvtárosok.


VÁLASZ
ÚJ TOPIC


 


 

A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

© Arcana Bellum, 2017