NOT A FAREWELL
Üzenő

 
VÁLASZ
ÚJ TOPIC
SZAVAZÁS

 Helyszínleírás, Rendvédelem és más Hivatalok

Dátum: Sep 8 2016, 11:21 AM

Mesélő

105
válasz

Új játékot kezdek itt! Megnézem a jelenlegi köröket.

ÖSSZEFOGLALÓ

AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN találod mindazt, amely általánosan jellemzi a környék hangulatát, adottságait. Ezen belül mindenki alkotói szabadságot élvez!

rendészeti szervek
Ne higgye senki, hogy idegen származásából kifolyólag megengedheti magának, hogy csak úgy kivonhatja magát felnőtt ember hivatali kötelességei alól! Mi több, némi bonyodalmassággal is járhat az, ha nem egyszerű földtaposónak születtél - persze az ügyintézők, és az állam védelmezői mind azon vannak, hogy segítséget nyújtsanak neked. Nem meglepő, hiszen ezért kapják a fizetésüket.

Részletek

NÉHÁNY PÉLDA arra, hogy milyen jellegzetes pontokat találhatsz meg a helyszínen belül - avagy inspiráció, hogy egy-egy kör során hová viheted a karaktereid.

RENDŐRSÉG
A városállam rendfenntartóit napjainkban nem övezi nagy megbecsülés, hiszen feladataik irányítását látszólag ritkán képesek kézben tartani. Ettől független ahol tudnak, szolgálnak és védenek, és ha valami zűr akad a városban, általában bizonyos időtartamon belül ők is ott teremnek.
Főkapitányságuk a városházától néhány percnyi sétával elérhető, valamint a bíróság, nyomozói irodák is a körülötte található épületcsoportban működnek. Ezek mind három-négyemeletes, nagy területet magukba foglaló létesítmények. Itt zajlik le minden, ami egy szabályszegőt érinthet - kivételt képez ez alól a börtönbüntetést, a város zárdája ugyanis gondosan területein kívül esve, a hegyekben található.

DR. DREYER & TÁRSAI
Ha a szóbeszédek igazak, a városi hivatalok környékén működik egy arcanosa-ügyvédcsoport, melynek tagjai bármikor készek jogtalanul bajba jutott fajtársaikat kihúzni a pácból. Feltéve, ha érdekfeszítő részesedést kapnak cserébe.

NYOMOZÓI IRODA
Eltűnt személyek, titokzatos gyilkosságok, rablások, betörések? Ha egy ügy megfejtésre szorul, Lorin neves detektívei segédeikkel bármikor akcióra készek - ha az illető szerencsés, még ingyen és bérmentve is elvégzik munkájuk. Persze jól vigyázzunk, hogy a három irodaajtó közül a számunkra megfelelőn kopogjunk be...


VÁLASZ
ÚJ TOPIC
SZAVAZÁS


 


 

A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

© Arcana Bellum, 2017