NOT A FAREWELL
Üzenő

 
VÁLASZ
ÚJ TOPIC

 Anabelle Blacksite, Arcanosa (Ignis)

Dátum: Aug 14 2016, 12:27 PM

Mesélő

105
válasz

Általános

Ana | 18 év | Ignis | nő

SZÜLŐFÖLD

December 24, Amerikai Egyesült Államok, Washington állam, Clallam megye, Froks városa

TARTÓZKODÁSI HELY

Lorin Kertvárosában

FOGLALKOZÁS

Kocsmai pultos

TÖRTÉNET

Gyerekkorában magába zárkózó, félénk lány volt, aki nem szeretett emberek közelében lenni, kerülte a társaságot. Ám az évek folyamán kivirult, bátor lett, laza és gátlások nélküli. Egy bizonyos személy által változott ilyenné, amit a mai napig nem bánt meg.
Szülei 7 éves korában elváltak, ő az édesanyjával nőtt fel. Átlagos anya-lánya kapcsolatnak volt mondható, azonban Ana anyja makacsságát örökölve meg, voltak nézeteltéréseik is nem ritkán, így a lány gyakran lelépett otthonról, és ezek egyre csak gyakoribbak lettek ahogy Ana is idősebb lett.
Az a bizonyos személy egy vele egykorú srác volt, Adam. Legjobb barátok voltak egészen kicsi koruktól kezdve, míg végül elválaszthatatlanokká váltak. Aztán egy nap megváltozott minden. Ana édesanyja szerelmes lett, így hát új családtagot kellett a lánynak elfogadnia. Eleinte tűrhetőnek tűnt a dolog, de a lány, tekintve hogy a válás óta nem látta az apját és nem is tud róla semmit, nem igazán akart elfogadni még egy apafigurát az életébe. Semmi problémája nem volt addig a pasassal, amíg nem érezte azt a lány, hogy apáskodni akarnak felette.
Amint betöltötte a tizennyolcadik életévét Ana úgy határozott, hogy elköltözik otthonról és új életet kezd. Őrültségnek tűnhet a hirtelen elhatározás, tekintve, hogy semmi katasztrofális dolog nem történt a lány életében. Azonban Anabelle még így is azt érezte, hogy itt semmi keresnivalója. Itt született, de sosem érezte magát otthon. Eleinte Adammel együtt tervezgették az utat ám az utolsó pillanatban a srác meghátrált és bocsánatot kérve, otthagyta a lányt. Anabelle azóta sem tudja mi történhetett, de ő maga nem torpant meg, hanem belevágott a nagy utazásba.
Lorinban kötött ki végül, bár nem tudja pontosan megfogalmazni mi is az, de valami nagyon megfogta a lányt a városban. Talán tudat alatt érezte meg, hogy ebben a városban több az arcanosa, mint amennyivel Ana valaha is találkozott. Nos, e téren a lány kissé le van maradva. Édesanyja nevelte, mindenre megtanította, a többit Ana gyakorolja amikor csak tudja. Családján kívül a lány más arcanosával még nem találkozott, ennek okát szintén nem tudja. Azóta egyedül él, munkát vállalt, amit nagyon szeret csinálni.

SZEMÉLYISÉG

Ana jelenleg egy elég laza személyiség, aki nem fél a kihívásoktól és megtanulta kezelni az embereket. Igaz nehezen, de a sok éjfélig tartó műszak közben nem nagyon volt választása. Ő úgy gondolja, hogyha egy kocsmányi részeg embert féken tud tartani és kezelni, onnantól kezdve nincs számára lehetetlen.
Munkájának megfelelően remek beszélgető partner tud lenni, legyen bármiről is szó. Viszonylag jó emberismerő, és hamar el tudja dönteni, hogy érdemes-e próbálkoznia a társalgással vagy hagyja inkább a saját levében főni a kedves egyént. Ellenben ha valaki felkelti a figyelmét, Ana olyankor nagyon kíváncsiskodó tud lenni és kicsit sem zavarja őt, ha ezzel mást idegesít.

Lelkileg erős jellemmel rendelkezik nehéz őt megbántani talán azért is, mert nem foglalkozik különösebben semmivel sem olyan nagy figyelmet szentelve neki. Sok mindent képes elárulni magáról, de fel van arra is készülve, hogy bárki képes felhasználni azt ellene. Azonban akármennyire is laza vagy erős jellem, mégis van egy bizonyos határ, amin belül nem enged közelebb magához senkit. Vannak rossz napjai és ha rossz dolgok történnek vele, igencsak magányosnak tudja érezni magát. Ilyenkor sokkal érzékenyebb is tud lenni. Ha olyankor támadják vagy bántják, képes akár hetekig maga alatt lenni.

Fő mottója az, hogy " A múlt már megtörtént és nem tudunk rajta változtatni. A jövő viszont lehetőségek tárháza, arra kell koncentrálnunk. " Igen, ezt ő találta ki magának. Igyekszik is ehhez tartani magát és nem leragadni a múltban, ellenben vannak időszakai, amikor csak segítséggel képes túllépni a dolgokon. Segítsége ellenben még nem igazán akadt számára. Talán ezt érezve mások szemében, szeretné ezt a posztot mutatni. Szeret másokat segíteni és támogatni akár a hétköznapokban, akár lelkileg. Nagyon jó motiváló személy tud lenni, amikor éppen jó napjai vannak.

ÉRDEKESSÉGEK

• Nagyon szeret sportolni, mozogni, kirándulni és új dolgokat megismerni. Ez által néha előtör benne a kalandvágy, ilyenkor váratlanul képes egészen őrült dolgokat csinálni. Persze egyedül semmi sem olyan izgalmas ...

Megjelenés

Valóság

Álca

A maga 160 cm-es magasságával sajnos mind emberi, mind valós alakjában is alacsonynak mondható, viszont annál mozgékonyabb és gyorsabb is. Szűkebb helyekre könnyebben befér mint társai, és osonni is könnyebben képes.
Testsúlya 55 kiló, így túlsúlyosnak sem lehet nevezni. Az Ignisek dinasztiájához hasonlítva semmilyen különösebb eltérés nem található rajta, ha nevezhetjük így, "átlagos" Ignis alakja van. Talán a nyakán lévő hosszabb szőr Ana esetében még hosszabb dúsabb, és erősebb úgy mondva egészen Rock-os külsőt kölcsönözve neki.
Bundája alapvetően fekete színű, lábai végei valamint nyakszőre a szőrszálak töve fekete, viszont a vége felé fokozatosan váltanak sötétbarna színbe. Szemei igencsak érdekes színűek, kékes-zöldesek, és egészen élénken képesek megcsillanni a fényviszonyoktól függően.

Emberi alakjában ellenben igen csak feltűnő tud lenni. Mellig érő barna, enyhén hullámos haja van, amit általában egyenesre vasalva és kiengedve hord. Haja felső része ( azaz ha szemből nézzük elől egészen a füléig ) türkiz kékre van festve ezért igencsak könnyen felismerhető.
Jobb oldali hosszú frufruja van, ami gyakran lóg a szemébe, de ilyenkor csak beletúr a hajába és a zavaró tincsek már közel sem takarják a szemét, melyek kékeszöldek és kissé kihívóan, magabiztosan csillognak. Alapvető öltözködési és zenei stílusa a rock amit nem is rejteget. Fekete cuccokban jár, ellenben kiegészítőket egyáltalán nem hord számára elég a türkiz kék haj. Emberi alakjában is alacsonynak nevezhető, de kifejezetten sportos is. Meglátszik rajta a sok mozgás és edzés, amit imád.
Bőrszíne egy fokkal sápadtabb az átlagnál, nem szokott napozni és Froks, ahol született nem egy napos város.

Arcanosa anyajegye a a bal vállán található, de nem foglalkozik vele, nem takargatja.

Dátum: Aug 25 2016, 10:07 PM

Mesélő

105
válasz

Anabelle


CODE
[dohtml]<a href="/index.php?showtopic=111"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Bad+Script" rel="stylesheet"><div class="ntkep" style="background:linear-gradient(rgba(15, 15, 15, 0.45),rgba(158, 158, 158, 0.3)),url(http://arcanabellum.uphero.com/frpg/karakterek/ana_ember.png); background-position: 50% 60%; background-size: 120%; "><div class="ntnev" style="background-size: 120%; font-family: 'Bad Script', cursive; font-size: 40px;">Anabelle</div></div></a>[/dohtml]


Anabelle


CODE
[dohtml]<a href="/index.php?showtopic=111"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Bad+Script" rel="stylesheet"><div class="ntkep" style="background:linear-gradient(rgba(15, 15, 15, 0.45),rgba(158, 158, 158, 0.3)),url(http://arcanabellum.uphero.com/frpg/karakterek/ana_nozi.png); background-position: 50% 20%; background-size: 120%; "><div class="ntnev" style="background-size: 120%; font-family: 'Bad Script', cursive; font-size: 40px;">Anabelle</div></div></a>[/dohtml]


VÁLASZ
ÚJ TOPIC


 


 

A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

© Arcana Bellum, 2017