Tisztelt Mesélői Gárda!
Én a karakteremből kifolyólag szívesen olvasnék Lorin közigazgatási működéséről, struktúrájáról, bürokratikus berendezkedéséről. Mivel egy politikailag semleges békéltető paradicsomról van szó, biztosra veszem, hogy a város életében ez jelentős szerepet játszik. Érdeklődnék így a különböző tisztviselőkről, betöltött pozíciókról, a város életére befolyással bíró illetőkről, stb.
Továbbá engem speciel érdekelne, hogy vannak-e esetleg a városban hivatalos arcanosa-szerveződések (nem a titkos csapatokra gondolok), és, hogy milyen viszonyban állnak a városi arcanosák egymással. Például feltételezem az Aerisek, és Terramok részéről is feltételezem vannak olyan családok, akik befolyással vannak a város történéseire.
Ezeken túlmenően én szívesen olvasnék részletes leírásokat a különböző arcanosa felnőtté válási ceremóniákról.
Továbbá...korábban említést kaptam egyfajta "arcanosa-regisztrációs adatbázis" létezéséről. Erről, amennyiben van rá lehetőség, érdekelne egy részletesebb magyarázat/leírás.
Jelenleg ezek jutottak eszembe, későbbiekben még lehet felhozok néhány dolgot. :)
Üdvözlettel:
Róka