ARCANA BELLUM
Üzenő

Az képernyő előtt egyszer csak egy titokzatos alak foglalt helyet, ki seperc alatt megoldotta a bonyolultnak tűnő informatikai fejtörőt, amivel ellenfelei az áldozattá vált oldalt sújtották. Írásra készen megropogtatta ujjait, és elkezdett vadul gépelni a billentyűzeten.
- Épp ideje már képbe helyezni az ittenieket. - jelentette ki magában. - ha más nem tájékoztatja őket rendesen, én vállalom a feladatot. Egyszer majd még megköszönik..
Miután pedig szóban is vállalta a felelősséget, beírta választott álnevét: Z.

Holtan találták lakásán

Z. , 2016.08.27. 20:00

Az elmúlt hónapokban feltűnően sokan tűntek el nyomtalanul, vagy haltak különös kegyetlenséggel halált. Vajon ki lehet mindezek mögött? Egy személy vagy netán egy egész alvilági szervezet? Mi lehet a közös az eltűnt személyekben? Talán semmi.

Nem lehet csak szimplán elsiklani a közbiztonság romlása felett, mint ahogy azt látszólag a város vezetősége teszi. Családok, barátok keresik és várják haza szeretteiket, akiket talán sosem láthatnak majd viszont (élve).

A múlt héten találtak rá B. Erika holtestére, a saját lakásán. Fejéből két, puskából származó lövedéket találtak, illetve felvágott hasából eltávolították és elvitték a máját. A helyszínen találták még a nő kutyáját, egy két éves német juhászt, amelynek testén több golyó általi sebet is találtak, a nyaka el volt törve. A helyszínelők egyértelműen megállapították: előre eltervezett gyilkosság történt. A lakók állítása szerint a fiatal nő egyedül tért haza délelőtt, kutyasétáltatás után, azután nem látták. Lövéseket senki nem hallott, ahogy zaklatott kutyaugatás, vagy dulakodás hangjait sem.
Az illetékes hatóság nagy erőkkel nyomoz, egy gyanúsítottat vitt be eddig kihallgatásra, ám ennél többet nem nyilatkoztak.

Ez az eset a tragédiasorozat jelenleg utolsó eseménye, remélhetőleg az utolsó is.


A hatóságok kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 1-222 számon.

Leah Black Ray Cook Tiszai Vince

A koncepciót, történetet, és az itt fellelhető kreatív tartalmakat szerzői jogok és szemfüles szerkesztők védik.

© Arcana Bellum, 2017